Política privacitat

QUER ARTESANS S.L. es compromet a tractar de manera confidencial les dades de caràcter personal facilitades ia no comunicar o cedir aquesta informació a tercers.

Vostè podrà de forma lliure i voluntària facilitar la informació que se li demana en els formularis excepte en els camps que apareixen com a obligatoris. La no introducció de la informació sol·licitada com a obligatòria podrà tenir com a conseqüència que no pugui atendre la seva sol·licitud.

Al seu torn, i en virtut del que estableix la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç electrònic
QUER ARTESANS S.L. informa que podrà utilitzar les adreces de correu electrònic facilitades, per arribar informació sobre els seus productes i serveis, avisos i ofertes i, en general, informació de caràcter comercial d’interès relativa a l’activitat de l’empresa.

Les seves dades personals aportades en el present formulari seran tractades per QUER ARTESANS S.L. amb seu a carrer Av. Caritat Serinyana, 13 Cadaqués, Girona, amb la finalitat de gestionar la informació, sol·licituds, queixes i / o suggeriments que es plantegin davant la mateixa. Pot exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant QUER ARTESANS S.L. per algun dels mitjans de contacte proporcionats al Portal. De tot això s’informa en compliment de l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.